Het papalichaam. 

8 mei

Een bierbuik, borsthaar en kleine tietjes. Zo zien wij vrouwen mannen het liefst, blijkt uit een Amerikaans onderzoek. Geen strak getraind lichaam. Geen glad geschoren lijf meer. Niks jezelf vergelijken met gefotoshopte bekende mannen op plaatjes. Nee alles mag vanaf nu hangen, bungelen en groeien op dat het een lieve lust is. En wij bejubelende dat dan. Het papalichaam is de bomb! 

Ik ben het er mee eens hoor. Laat maar lekker doen want eigenlijk is het helemaal niet belangrijk hoe je er uit ziet. Iets zachts om mee te knuffelen ipv een hard lijf is natuurlijk nooit mis en ach die kleine tietjes nemen we er wel voor lief bij. Lekker woelen door een behaard lichaam maakt het eigenlijk allemaal een stuk mannelijker en over hoe groot hij is of jij bent doen wij helemaal niet moeilijk. Nee hoor, ga maar lekker los op chips en bier en ga vooral door met sport kijken ipv het te beoefenen. Want als jij je gelukkig voelt dan straal je dat uit en dat maakt een man 10x mooier dan dat hij een wasbord voor de deur heeft hangen. Om over de tijd en geld die je overhoud maar te zwijgen. Want die tijd en dat geld kunnen jullie mooi spenderen aan ons vrouwen en daar worden wij dan weer erg gelukkig van. 

Fijn dat wij vrouwen het ideaal beeld weg halen voor de man en terug schroeven naar het gewoon mogen zijn. Geen opgelegde schoonheidsidealen meer. Geen do’s en dont’s. Niks meer om je mee te hoeven vergelijken en onzekerheden lap je maar aan je laars. Nee, jij mag zijn wie je bent. En doen wat je niet laten kan. Het maakt ons niet uit. Maar echt gewoon niet. Horen jullie dat? JULLIE MOGEN ZIJN WIE JE BENT! HET MAAKT ONS NIET UIT! Aardig van ons!?

Wel nee! Want dat het ons geen hol interesseert omdat wij het eigenlijk veel te druk hebben met het combineren van werken, het huishouden, de kinderen en de huisdieren, jouw vrouw zijn, druk sociaal leven en de door jullie opgelegde schoonheidsidealen na leven om überhaupt nog ergens plek te vinden om ons bezig te houden met hoe jullie er uit zien zullen we maar even achterwegen laten, ons verder niet over uitlaten en vooral niet verder benoemen. Toch!? Haalt het aardige er zo af. Dus als jullie dan nu even vooral door gaan met het enorm jezelf zijn voor ons gaan wij even verder met scheren, lijnen, verbouwen, plamuren, de do’s en dont’s en het naleven van het gefotoshopte ideaalbeeld van de vrouw. Voor jullie. 

Proost!  

~Lou~ 

  

2 Reacties to “Het papalichaam. ”

  1. mynameisblonde 8 mei 2015 bij 17:58 #

    Leuk geschreven! En ik volg je volledig!

Plaats een reactie